hvem?

Holdet bag Klimaakademiet

Anders Holt Bodin

Anders Holst Bodin er projektleder for Klimaakademiet, hvor han også er hovedunderviser. Han er ph.d. i fysik og bæredygtig energiteknologi, forfatter til bogen "Klimakrisens rødder" og en efterspurgt foredragsholder. Desuden spiller han klarinet og har studeret på musikkonservatoriet. Han er stifter af uddannelsesvirksomheden Rethos Academy, hvis navn udspringer af græske ethos, som betegner værdigrundlaget for individer eller kulturer, med et foranstillet Re som står for Rethink, Recreate & Resilience.

Mikael Bellers Madsen

Mikael Bellers Madsen er projektleder i CONCITO. Han arbejder med forbrug og forbrugeradfærd, deleøkonomi og sammenhæng mellem bæredygtighed og psykologisk trivsel. I 2019 udgav han bogen ”Klimatosserne". Mikael er cand.scient.soc. i geografi fra RUC og afrikaområdestudier på Københavns Universitet. Herudover har han en HD i organisationsudvikling fra Copenhagen Business School. Han er overordnet administrativ koordinatior og fondsansvarlig for Klimaakademiet hvor han også underviser.

Synnøve Kjærland

Synnøve Kjærland er projektchef og ansvarlig for CONCITO’s Klimaambassade. Synnøve læste Psykologi og Medievidenskab ved Universitetet i Bergen, Norge, inden hun flyttede til Danmark og tog en uddannelse i Film og Medievidenskab ved Københavns Universitet. Efter en karriere som projektmager og projektmanager i filmbranchen startede hun i CONCITO i 2009, hvor hun siden har arbejdet med at skabe uddannelse om klimaproblematikken.

Martha Nørgaard

Martha Nørgaard er projektleder på CONCITOs ungeprojekt GRO SELV. Hun bidrager herigennem med udvikling af projektet, og hun arrangerer og koordinerer GRO SELVs mange workshops. Hun er MSc i sociologi fra Københavns Universitet.

Clara Laurine Berg-Jensen

Clara Laurine Berg-Jensen er studentermedarbejder i Klimaakademiet og CONCITO. I Klimaakademiet er Clara en del af at udvikle uddannelsesforløbet, skabe de visuelle rammer, udvikle mobiliseringsstrategi og sikre gode rammer i løbet af undervisningsgangene i København. Clara studerer International politik på RUC med interesse for klimakrisen, demokratiske processer og klimaretfærdighed.

Et samarbejde imellem